دانشگاه جامع علمی کاربردی

استان خراسان رضوی

مرکز آموزش عالی مقصود

دوره کوتاه مدت تئوری اپال

مرکز آموزش علمی کاربردی چینی مقصود در ادامه برگزاری آموزش های کوتاه مدت چینی سخت تکنولوژی اپال ور بهمن ماه 1401،  و اولین دوره آموزشی تئوری اپال را از مورخه 1 لغایت 4 مرداد ماه 1402 برگزار کرد . برای آموزش در این دوره بروز ترین منابع شامل: کتاب ها و مقالات و سایت های مختلف مورد مطالعه و بررسی اساتید و مدیران قرار گرفته و در نهایت به صورت خلاصه و به عنوان جزوه آموزشی دراختیار کلیه شرکت کنندگان قرار گرفت. متد تدریس این دوره به صورتی کاملا اثر بخش طراحی گردید.در ادامه از افراد شرکت کننده در این دوره آموزشی به صورت حضوری نظرسنجی انجام شد .

ویژگی های اساسی برگزاری این دوره ها:

1. نیازهای واقعی مد نظر قرار می گیرند.
  2. امکان برنامه ریزی آموزشی برای مشاغل را باتوجه به امکانات و شرایط بومی فراهم می سازد .
  3. فراگیران در این رویکرد بسیار فعالند  و آزادی انتخاب برای آنان به مراتب بیشتر از سایر رویکردهاست
  4. انتقال دانش به محیط کار را سرعت می بخشد.
  5. ارائه مدرک معتبر مورد تایید وزارت علوم

برخی نکات مثبت بیان شده شرکت کنندگان در مورد دوره آموزشی:

1.  کاربردی بودن موضوعات مرتبط با محیط کاری
  2. ارتقاء سواد علمی – آموزشی پرسنل مجموعه گروه کارخانجات مقصود