دانشگاه جامع علمی کاربردی

استان خراسان رضوی

مرکز آموزش عالی مقصود

معرفی رشته مهندسی کنترل-ابزار دقیق

مهندسی کنترل ابزار دقیق شاخه‌ای از مهندسی است که در آن، اندازه‌گیری و کنترل متغیرهای فرایند و طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌هایی که این‌ موارد را در بر می‌گیرد، مطالعه می‌شود. در مهندسی کنترل ابزار دقیق دو شاخه مهندسی ترکیب شده‌اند. در واقع مهندسی ابزار دقیق، علم اندازه‌گیری و کنترل متغیرهای فرایند در یک سیستم است. مهندسان کنترل مسئول تحقیق، طراحی و توسعه دستگاه‌ها و سیستم‌های کنترلی هستند که معمولاً در تأسیسات تولیدی و کارخانه‌های فرایندی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بازار کار و آینده شغلی:

تقاضای بالا برای متخصصان مهندسی در زمینه‌های مرتبط با اتوماسیون و ابزار دقیق برای فرایندهای مختلف همچنان وجود دارد. اگر بخواهیم ریزتر شویم، می‌توانیم تخصص‌هایی با عناوین ابزار دقیق صنعتی، دینامیک سیستم، کنترل فرایند و سیستم‌های کنترل را نام ببریم. علاوه بر این، دانش درباره فناوری، به‌ویژه در سیستم‌های کامپیوتری، برای کار یک مهندس ابزار دقیق و کنترل ضروری است. موضوعات مهم مرتبط با فناوری شامل تعامل انسان و رایانه، کنترل‌کننده‌های منطقی قابل برنامه‌ریزی (PLC) و اسکادا (SCADA) است.

اشتراک گذاری در تلگرام
ایمیل کردن این صفحه
اشتراک گذاری در واتساپ
پرینت این صفحه

دانلود چارت درسی

رشته مهندسی کنترل-ابزار دقیق

جهت دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک نمایید.

شبکه های اجتماعی دانشگاه مقصود